ЗА НАС

Во центарот на градот на најубавата улица Македонија, веднаш до црквата СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА, на 200 метри квадратни полни со професионализам, ќе приметите примена на модерно угостителство, тогаш веднаш ќе знаете дека сте пред WHITEHORSE.

Преку големиот стакларник ќе видите топли бои кои Ви даваат чуство на спокој и мир, амбиент доволно за да подзастанете и погледнете, и секако сервис кој го потврдува Вашето присуство кај нас. 

УЖИВАЈТЕ во WHITEHORSE.

0
Лист на мени
0
Посетители дневно
0
Позитивни коментари

П Р О М О Ц И И

+ (1)

Највкусната храна на едно место.

Х Р А Н А

К О К Т Е Л И

WHITE HORSE

white rum, coconut purèe,
fresh lime juice

BABIES

vodka, baileys, pineapple juice,
grenadine

DIAMOND

vodka, dry martini, triple sec,
Bacardi, Archer’s, blue curacao,
cranberry juice, egg

ADMINISTRATOR

vodka, gin, Archer’s, triple sec,
cranberry juice, raspberry syrup

П И J А Л О Ц И

В И Н О

Виното секој ручек го прави значаен и свечен, секоја маса поелегантна, а секој ден поцивилизиран.“ – Андре Симон

 

  4 star review  I will visit again!

  thumb Goran Pavlovski
  септември 27, 2021

  5 star review  Great martinis and upbeat music. Friendly staff. Great location.

  thumb Byron N. Glasscock
  септември 27, 2021

  5 star review  Half off cocktails at happy hour, super delicious!!

  thumb Angela Efremova
  август 27, 2021

  star rating  Wonderful experience, staff is great. Love the ambient and people that were coming here. Must be visited if you are in the area.

  avatar thumb borceivanovski
  септември 4, 2021

  star rating  Amazing place with tasty food and the best cocktails I’ve ever tried! The cocktails are made with quality alcohol. The service is on a high level, the waitress were positive… read more

  avatar thumb aleksandragL3470LX
  август 26, 2021

  star rating  Visited on our vacation. Place has an amazing atmosphere, staff is very friendly and makes you feel right at home. During the day it was just the spot to have… read more

  avatar thumb 517katarinal
  септември 4, 2021

  star rating  For skopje this is the place where you can find brilliant staff. Service and positivity along site great cocktails and drinks.

  avatar thumb 439edins
  август 26, 2021